Вчера по обяд в Благоевград се видяхме с колегата Quattro,много точно момче и хубава 156.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Вчера към 15 часа, пловдивска 155-ца бордо в с.Раднево. Аз бях в колоната на сватбата, която мина пред нея, маскирана сис синя ланчия капа.
Comment
-
Че това е един от най-старите форумци - Багер.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение...зяпах я че има некви триъгълничета с детелинки на задното ляво стъкло...
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЧе това е един от най-старите форумци - Багер.!
Аз съм, да! Там живея и колата може да се види в района има- няма вече шеста година.
Триъгълните емблеми на клуба са ми още старите от 2010, все нямам време да ги сменя. Предната емблема съм си я трил собственоръчно че беше избледняла и не ме кефеше. Така по ми харесва!
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеСтар, стар, колко пък да съм стар, има още хляб в мен!
Аз съм, да! Там живея и колата може да се види в района има- няма вече шеста година.
Триъгълните емблеми на клуба са ми още старите от 2010, все нямам време да ги сменя. Предната емблема съм си я трил собственоръчно че беше избледняла и не ме кефеше. Така по ми харесва!
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеами аз от преди 10 дни за пръв път я видях беше спрял пред блока на пощата до булфона и се загледах,преди това не съм я виждал никога то квартала е беден на алфи като цяло,ако те видя някой път в движение ще ти помахам да спреш,може и да си ме мяркал с една сребриста 164 с джанти петолъчки и обикновенно звучи хеви метъл от нея.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеПреди 20-тина минути на Румънското Орлин с Пунтото раздаваше цялата газ,та чак и огин хвърляше отзад
---------- Post added at 15:14 ---------- Previous post was at 15:07 ----------
аз пък видях един ненормален на кръговото на крещи излязъл през стъклото " Метален е , Метален" - чистача бешеVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
Comment